George Clooney dezminte că s-ar căsători

Actorul american George Clooney a dezminţit ştirea potrivit căreia s-ar fi logodit cu iubita sa, Sarah Larson, care a fost publicată luni, în ediţia britanică a revistei Marie Claire.

45 afișări
Imaginea articolului George Clooney dezminte că s-ar căsători

George Clooney dezminte că s-ar căsători (Imagine: Mediafax Foto)

Actorul a indicat că, deşi relaţia sa cu Larson este una serioasă, nu are în vedere o căsătorie, informează people.com.

"Informaţiile nu sunt adevărate", a indicat Clooney, prin intermediul purtătorului său de cuvânt, Stan Rosenfield.

Ediţia britanică a revistei Marie Claire a publicat, luni, o ştire sub titlul: "George Clooney se căsătoreşte?". Ştirea a apărut iniţial într-un ziar italian, unde actorul deţine o vilă, pe malul lacului Como.

Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2007, pe când Sarah lucra ca barmaniţă la Palm Casino Hotel din Las Vegas. De la începutul relaţiei lor, Sarah s-a bucurat de mai multe călătorii romantice alături de iubitul său în locuri de vis, precum Veneţia, Dubai, Miami. Însă Larson se poate lăuda cu faptul că a fost prima femeie care l-a însoţit pe Clooney pe covorul roşu, în februarie, la ceremonia premiilor Oscar. Clooney, în vârstă de 46 de ani, a obţinut premiul Oscar în 2006, pentru rolul din "Syriana", şi a fost nominalizat anul acesta la premiile Academiei Americane de Film pentru rolul din "Michael Clayton".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici