George Vintilă, Anda Adam şi Marius Nedelcu merg la colindat

George Vintilă, Anda Adam şi Marius Nedelcu vor merge în acest an la colindat în ajunul Crăciunului, trimişi de postul de radio Pro FM, care, ca în fiecare an, trimite vedetele la colindat la ascultători.

86 afișări
Imaginea articolului George Vintilă, Anda Adam şi Marius Nedelcu merg la colindat

Cântăreaţa Anda Adam (Imagine: Mediafax Foto)

Spre deosebire de ceilalţi colindători, cei de la ProFM vor cânta în faţa a trei ascultători, care vor suna până pe 22 decembrie, la numărul 021/252.26.42 (tarif normal), şi vor povesti cum îşi doresc să-i aştepte pe colindătorii VIP în seara de Ajun.

Ascultătorii cu cele mai trăsnite "oferte" îşi vor delecta urechile, pe 23 decembrie, cu un "remake" al unui colind tradiţional special adaptat la situaţie.

Mai mult, pe lângă urări, George Vintilă, Anda Adam şi Marius Nedelcu vor aduce gazdelor cadouri din partea Moşului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici