Georgia May Jagger, noua ambasadoare Rimmel London

Georgia May Jagger, fiica cea mai mică a lui Mick Jagger, este noua imagine a Rimmel London, urmând să apară în campaniile din 2010 ale brandului alături de Kate Moss, Lily Cole şi Sophie Ellix-Bexor, potrivit unui comunicat publicat online.

96 afișări
Imaginea articolului Georgia May Jagger, noua ambasadoare Rimmel London

Georgia May Jagger, noua ambasadoare Rimmel London (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Odată cu Georgia May, Rimmel London a cooptat-o ca ambasadoare de brand şi pe Coco Rocha.

"Georgia May Jagger şi Coco Rocha au fost alegeri evidente pentru a reprezenta brandul Rimmel. Stilul lor modern şi aspiraţional sunt complementare cu personalităţile puternice ale actualelor ambasadoare ale brandului şi vor ajuta Rimmel să continue să îşi dezvolte imaginea şi extinderea la scară mondială", a spus Stephen Mormoris, vicepreşedinte de marketing în cadrul Coty Beauty.

"Sunt încântată să fiu noua imagine a Rimmel şi să reprezint acest brand", a spus Georgia Jagger.

La 17 ani, fiica mezină a lui Mick Jagger este deja considerată un model în lumea modei. Ea a apărut pe coperta celei mai recente ediţii a Vogue UK, în fotografii realizate de Mario Testino. Ea a mai apărut şi în alte reviste de modă cum ar fi Dazed and Confused, i-D şi Love.

Modelul Coco Rocha şi-a început cariera în modă după ce a fost remarcată la un concurs de dans irlandez. Ea a apărut, în martie 2006, pe coperta Vogue Italia, în fotografii realizate de Steven Meisel. Ea a lucrat pentru branduri precum CK ONE Fragrance, Balenciaga, Lanvin, Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, The Gap şi Liz Claiborne NY şi fotografii ale ei au fost publicate în Vogue, Harper's Bazaar, W, Numero and V.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici