Gerard Butler şi Jennifer Aniston se iubesc? - FOTO

Gerard Butler şi Jennifer Aniston par să fie din ce în ce mai apropiaţi, scrie site-ul de ştiri mondene www.tmz.com.

522 afișări
Imaginea articolului Gerard Butler şi Jennifer Aniston se iubesc? - FOTO

Gerard Butler şi Jennifer Aniston, din ce în ce mai apropiaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, cei doi au mers împreună la Londra, unde a avut loc premiera de gală a noului lor film "The Bounty Hunter".

Jennifer Aniston şi Gerard Butler, despre care o parte a presei americane continuă să afirme că ar avea o relaţie secretă, au petrecut împreună, la sfârşitul lunii ianuarie, două zile într-un deşert unde au realizat un set de fotografii incendiare pentru următorul număr al revistei W, informează popeater.com.

Gerard Butler şi Jennifer Aniston se iubesc? - FOTO Gerard Butler şi Jennifer Aniston se iubesc? - FOTO

Jennifer Aniston, mult timp descrisă drept "fata din vecini preferată de americani", apare în fotografia de pe copertă purtând lenjerie sexy, iar scoţianul Gerard Butler apare în uniforma poliţiştilor din New York. Surse din presa americană susţin că viitoarea copertă a revistei W este incendiară şi mult mai "fierbinte" decât cea care îi prezenta pe Angelina Jolie şi Brad Pitt stând în pat.

Cei doi actori au făcut pereche şi la recenta gală a Globurilor de Aur şi tot mai multe voci afirmă că prezenţa lor la ceremonie s-ar fi datorat unor raţiuni publicitare.

"Studioul le-a cerut să prezinte împreună un premiu la Globurile de Aur şi i-a obligat să stea pe două scaune alăturate pentru a urmări continuarea galei, sperând să îşi promoveze astfel următorul lor film, «Recompensă cu bucluc/ The Bounty Hunter»", a declarat unul dintre prietenii lui Butler.

"Deşi Gerry (Gerard Butler, n.r.) o place pe Jen (Jennifer Aniston, n.r.), ei nu au o relaţie de natură romantică. Imediat după încheierea galei Globurilor de Aur, Gerry abia aştepta să îşi ia la revedere de la ea şi să meargă la mai multe petreceri, iar Jen, care nu a fost niciodată genul petrecăreţ, s-a dus singură acasă", a adăugat aceeaşi sursă.

Gerard Butler şi Jennifer Aniston, din ce în ce mai apropiaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jennifer Aniston a devenit celebră datorită rolului Rachel Green din serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends", care i-a adus un premiu Emmy şi un Glob de Aur. Ea a mai jucat şi în comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice, jucând în "Eu şi Marley" (2008) şi în "Despre bărbaţi şi nu numai..." (2009).

Gerard Butler este un actor născut în Glasgow, Marea Britanie, în 1969. Printre filmele în care a mai jucat se numără "Lara Croft: Tomb Raider", "Fantoma de la Operă", "PS: I love you", "Rocknrolla", "Gamer", "300 - Eroii de la Termopile" şi "Law Abiding Citizen".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici