Gestul agresiv al unei femei: sex oral cu forţa, în schimbul unui bilet de autobuz. Reacţia victimei. FOTO

Michelle Hall, o femeie de 54 de ani din Marea Britanie, a fost închisă pentru agresiune sexuală după ce a dat buzna în casa unui bărbat şi a încercat să-i ofere favoruri sexuale cu forţa, în schimbul unui bilet de autobuz care costa 5 lire sterline, a relatat Daily Star.

12183 afișări
Imaginea articolului Gestul agresiv al unei femei: sex oral cu forţa, în schimbul unui bilet de autobuz. Reacţia victimei. FOTO

Gestul agresiv al unei femei: sex oral cu forţa, în schimbul unui bilet de autobuz. Reacţia victimei. FOTO

Michelle Hall a pătruns cu forţa în domiciliul victimei din Huntingdon, Cambridgeshire, în ziua de 16 octombrie, şi a încercat să îi dea jos pantalonii bărbatului. În schimbul sexului oral, femeia voia ca bărbatul să-i achite biletul de autobuz în valoare de 5 lire sterline.
 
Victima agresiunii sexuale a refuzat propunerea, dar femeia a insistat şi a devenit agresivă, aşa că bărbatul a chemat poliţia, a relatat Daily Star. Oamenii legii au fugit după Hall până în centrul oraşului, dar aceasta a reuşit să scape. Ulterior, a fost identificată şi adusă în arest. 
 
În urma incidentului, femeia va fi închisă pentru 20 de luni şi va figura pe lista agresorilor sexuali în următorii 10 ani. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici