Gemene în vârstă de 4 ani, violate de iubitul mamei. Bărbatul le-a infectat cu o boală cu transmitere sexuală

Un bărbat din Minnesota a fost condamnat marţi pentru că le-a violat pe fiicele gemene, în vârstă de 4 ani, ale iubitei sale. Mai mult, agresorul le-ar fi infectat pe fete cu o boală cu transmitere sexuală, potrivit Fox News.

9060 afișări
Imaginea articolului Gemene în vârstă de 4 ani, violate de iubitul mamei. Bărbatul le-a infectat cu o boală cu transmitere sexuală
Arturo Macarro Gutierrez, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat în octombrie 2018, după ce una dintre fete i-a spus bunicii că „tăticul” ei le-a rănit pe ea şi pe sora sa, a relatat Fox News. Copilele au fost transportate imediat la spital, unde rezultatele testelor s-au dovedit pozitive pentru gonoree, o boală cu transmitere sexuală.
 
Gutierrez a fost arestat după ce o echipă SWAT l-a găsit ascuns în mansarda unei case din St. Paul. Bărbatul a negat că le-ar fi violat pe fiicele iubitei sale, dar ancheta a scos la iveală faptul că şi el avea gonoree. În urma procesului, agresorul a primit condamnarea pentru patru tipuri de infracţiune, conform legislaţiei SUA.
 
„Cazurile care implică agresiune sexuală asupra copiilor mici prezintă dificultăţi semnificative, întrucât victimele nu cunosc limbajul necesar pentru a descrie actele şi s-ar putea să nu conştientizeze răul care le-a fost făcut”, a declarat procurorul John Choi. Apărarea nu a comentat cazul încă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici