Gigi Becali şi-a cumpărat Rolls Royce

Şeful Direcţiei pentru Sport Mureş, consilierul judeţean Doru Borşan, unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din judeţ, i-a vândut lui Gigi Becali autoturismul Rolls Royce pe care îl deţinea din 2007.

170 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali şi-a cumpărat Rolls Royce

Gigi Becali şi-a cumpărat Rolls Royce (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Doru Borşan a declarat joi că i-a vândut maşina de lux lui Gigi Becali, în urmă cu câteva zile.

"Da, i-am vândut maşina lui Gigi Becali. Oricum, mă foloseam foarte rar de această maşină şi decât să stea în garaj mai bine am vândut-o. Aveam Rolls Royce-ul de doi ani şi jumătate", a precizat Borşan.

Întrebat dacă are probleme financiare, acesta a susţinut că, de multe ori, în ceea ce priveşte maşinile "vine vremea să şi vinzi", dar a refuzat să precizeze valoarea tranzacţiei.

Pe Borşan îl leagă un trecut comun de Gigi Becali. Înainte de a migra la PDL, Borşan a fost şeful PNG-CD Mureş şi vicepreşedinte la nivel naţional.

La părăsirea PNG-CD, în 2008, Borşan spunea că nu îi este dator financiar lui Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici