Gigi si Giovani, dansuri şugubeţe la nunta lui Chivu (video)

Gigi Becali şi Giovanni Becali au încântat asistenţa la nunta lui Cristi Chivu şi a Adelinei Elisei. Cei doi au urcat pe scena împreuna cu Elena Gheorghe şi au cântat, în aplauzele invitaţilor.

80 afișări
Imaginea articolului Gigi si Giovani, dansuri şugubeţe la nunta lui Chivu (video)

Gigi si Giovani, dansuri şugubeţe la nunta lui Chivu (video)

Cancan prezintă astăzi un nou filmuleţ care-i înfăţişează pe cei doi în plin concert la nunta căpitanului naţionalei.

Zilele trecute, Cancan a publicat un filmuleţ cu patronul Stelei, Gigi Becali, care a oferit un spectacol incendiar la nunta lui Chivu.

Rugat de jurnalişti să comenteze imaginile apărute pe internet care îl înfăţişau dansând la nunta lui Cristian Chivu cu Adelina Elisei, Becali a spus: "Eu am talent şi fac cel mai bine sau nu fac deloc. Iar dacă dansez, dansez cel mai bine. Eu când beau asta îmi place să fac, să cânt şi să dansez. Dar beau o dată la cinci luni. Şi cânt şi dansez cel mai bine. Dacă beau, asta fac, cânt şi dansez. Cânt cel mai bine".

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Cristian Chivu, s-a căsătorit religios cu Adelina Elisei, duminică, la Palatul Ştirbey, naşi fiind Victor şi Manuela Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici