Gisele Bündchen a hrănit cu biberonul un pui de elefant

Gisele Bündchen a hrănit cu biberonul un pui de elefant, în timpul unei călătorii recente pe care a făcut-o în Africa, unde top modelul brazilian a vizitat un centru pentru protecţia animalelor care adăposteşte şi un "orfelinat" pentru exemplarele tinere abandonate.

126 afișări
Imaginea articolului Gisele Bündchen a hrănit cu biberonul un pui de elefant

Gisele Bündchen (Imagine: www.people.com)

Gisele Bündchen a vizitat centrul David Sheldrick Wildlife Trust, un orfelinat pentru puii de elefant din Kenya, informează people.com.

În timpul vizitei sale, modelul brazilian a interacţionat cu mai mulţi pui de elefant, iar cu unul dintre ei a stabilit o legătură specială, în timp ce îl hrănea cu biberonul. Modelul a vorbit apoi despre această experienţă de viaţă într-o serie de mesaje postate pe contul ei de Facebook.

"Când am ajuns la David Sheldrick Wildlife Sanctuary m-am simţit ca şi cum mă aflam într-un vis. Am mers într-o zonă deschisă şi, după câteva minute, eram înconjuraţi de un grup de pui de elefant", a spus Gisele Bündchen.

Această călătorie a reprezentat pentru modelul brazilian o bună ocazie de a învăţa lucruri noi despre speciile în pericol. Gisele Bündchen şi-a îndemnat cu această ocazie fanii din lumea întreagă să se implice mai mult în activităţile de conservare a speciilor periclitate.

"Nu voi înţelege niciodată cum ar putea cineva să ucidă sau să facă rău unei specii atât de frumoase şi de speciale cum este elefantul. Trebuie să vorbim în numele acestor animale, altfel ele vor continua să se afle în pericol", a continuat Gisele Bündchen.

În mai 2011, Gisele Bündchen s-a situat, pentru al cincilea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes. Presa internaţională afirmă că modelul brazilian a câştigat anul trecut suma de 45 de milioane de dolari, după ce a devenit imaginea oficială a brandului Pantene, în martie 2010.

Top modelul Gisele Bündchen este căsătorită cu starul fotbalului american Tom Brady şi este mamă a unui băieţel născut în decembrie 2009.

Gisele Bündchen este ambasadoare a bunăvoinţei pentru Programul pentru Mediu al Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici