Gisele Bündchen spune că Mariah Carey şi Boyz II Men au fost "profesorii" ei de limba engleză

Top-modelul brazilian Gisele Bündchen a dezvăluit într-un interviu recent că Mariah Carey şi Boyz II Men au fost "profesorii" ei de engleză din adolescenţă, întrucât a reuşit să înveţe această limbă după ce a ascultat multe casete audio cu aceşti artişti.

103 afișări
Imaginea articolului Gisele Bündchen spune că Mariah Carey şi Boyz II Men au fost "profesorii" ei de limba engleză

Gisele Bündchen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Modelul brazilian s-a mutat în Statele Unite pentru a-şi construi o carieră în modă, atunci când era adolescentă, însă întâmpina mari dificultăţi din cauza limbii engleze şi a decis să se folosească de muzică pentru a învăţa limba oficială a acestei ţări, informează contactmusic.com.

"Minunatele mele casete audio cu albumele lansate de Boyz II Men şi de Mariah Carey mi-au salvat viaţa! Ei au fost nişte profesori minunaţi şi trebuie să le mulţumesc într-o bună zi dacă mă voi întâlni cu ei. Au fost pentru mine o sursă foarte bună de inspiraţie", a declarat Gisele Bündchen.

Gisele Bündchen a devenit celebră pentru că a făcut parte mulţi ani din grupul de top-modele al casei de modă Victoria's Secret.

În august, Gisele Bundchen a fost desemnată, pentru al şaptelea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume, potrivit revistei Forbes, modelul brazilian obţinând venituri de 42 de milioane de dolari în perioada iunie 2012 - iunie 2013.

Gisele Bündchen este căsătorită cu fotbalistul american Tom Brady, în vârstă de 35 de ani, din februarie 2009. Cei doi au împreună un băieţel, Benjamin, care s-a născut în decembrie 2009, şi o fetiţă, Vivian Lake, născută în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici