Gisele Bündchen va deveni mamă pentru a doua oară

Top modelul brazilian Gisele Bündchen este din nou însărcinată şi se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară, a anunţat tabloidul american US Weekly.

231 afișări
Imaginea articolului Gisele Bündchen va deveni mamă pentru a doua oară

Gisele Bündchen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gisele Bündchen este căsătorită cu jucătorul de fotbal american Tom Brady, cu care are deja un băieţel, Benjamin, născut în decembrie 2009.

Primele speculaţii despre noua sarcină a modelului brazilian au apărut după ce Gisele a fost fotografiată la Boston, pe 1 iunie, în timp ce purta o bluză largă care îi ascundea formele. Informaţia despre sarcina ei a fost ulterior confirmată de prietenii modelului, informează contactmusic.com.

Benjamin este primul copil al lui Gisele, în timp ce fotbalistul de la New England Patriots mai are un fiu, John, cu fosta sa iubită, actriţa Bridget Moynahan.

Gisele Bündchen, în vârstă de 31 de ani, s-a căsătorit cu Tom Brady, în vârstă de 34 de ani, în februarie 2009.

În mai 2011, Gisele Bündchen s-a situat, pentru al cincilea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes. Presa internaţională afirmă că modelul brazilian a câştigat anul trecut suma de 45 de milioane de dolari, după ce a devenit imaginea oficială a brandului Pantene, în martie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici