Gisele Bundchen vrea să adopte un copil

Top modelul Gisele Bundchen a declarat că intenţionează să adopte un copil din ţara ei natală, Brazilia, împreună cu soţul ei, fotbalistul american Tom Brady, informează femalefirst.co.uk.

14 afișări
Imaginea articolului Gisele Bundchen vrea să adopte un copil

Gisele Bundchen vrea să adopte un copil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gisele Bundchen, cel mai bine plătit manechin la ora actuală, potrivit topului Forbes, şi Tom Brady, starul fotbalului american, s-au căsătorit în februarie, într-o ceremonie care a avut loc în Santa Monica, California. alături de familie şi de câţiva prieteni apropiaţi.

Tinerii căsătoriţi şi-au invitat prietenii apropiaţi şi familiile în Costa Rica, pe data de 3 aprilie, unde urmează să aibă loc o a doua ceremonie de nuntă, urmată de o recepţie.

Gisele Bundchen plănuieşte deja mărirea familiei sale, ea vrând să adopte un copil care are nevoie de ajutor.

Gisele Bundchen a declarat pentru revista americană Vanity Fair: "Mi-aş dori şi să adopt un copil din Brazilia. Când ajungi în Sao Paulo, vezi peste tot copii de cinci ani prizând droguri la colţ de stradă. Dacă reuşeşti să modifici în bine viaţa unuia dintre ei, atunci poţi să spui că existenţa ta pe acest Pământ a avut un sens".

Gisele Bundchen şi Tom Brady sunt împreună din 2006, după ce fotbalistul american se despărţise de actriţa Bridget Moynahan, cu care are un fiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici