Glenn Close a primit o stea pe Walk of Fame (Galerie foto)

Actriţa americană Glenn Close a primit cea de-a 2.378-a stea de pe Walk of Fame, una dintre atracţiile turistice ale Hollywood-ului, celebrul cartier istoric al cinematografiei americane.

15 afișări
Imaginea articolului Glenn Close a primit o stea pe Walk of Fame (Galerie foto)

Glenn Close a primit o stea pe Walk of Fame (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Câştigătoare a două premii Emmy şi trei premii Tony, actriţa în vârstă de 61 de ani a fost nominalizată, de asemenea, de cinci ori la premiile Oscar.

"Să fii considerată un star este un lucru, dar să fii integrată într-un trotuar, cu toată viaţa care trece pe deasupra ta, este partea pe care o prefer din acest proces", a declarat Close, în timpul ceremoniei.

"Îmi imaginez deja ce se va întâmpla peste câţiva ani. Cineva va zări steaua mea, va şterge praful de deasupra numelui meu şi va spune: «Glenn Close ? Glenn Close ? Ah, da, îmi amintesc. Era un actor foarte bun!»", a glumit actriţa americană.

Glenn Close şi-a început cariera cinematografică jucând în filmul "Lumea lui Garp", o adaptare după romanul lui John Irving, lansată în 1981, după care a realizat roluri memorabile în filme precum "Atracţie Fatală" (1987), alături de Michael Douglas, "Legături periculoase" (1988) şi "Misterul familiei Von Bulow" (1990).

După succesul repurtat cu "101 Dalmaţieni", în care a interpretat rolul Cruellei De Vil, Glenn Close a apărut cu precădere în diferite seriale de televiziune poliţiste sau cu tematică judiciară: "The Shield - Lege şi fărădelege" şi "Damages", care i-a adus un premiu Emmy în vara lui 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici