Globurile de Aur 2020: „Once Upon A Time In Hollywood”, desemnat cel mai bun film de comedie

Lungmetrajul "Once Upon A Time In Hollywood", de Quentin Tarantino, a fost desemnat cel mai bun film comedie/ musical la cea de-a 77-a ediţie a galei Globurilor de Aur, care are loc duminică noapte, la Los Angeles.

146 afișări
Imaginea articolului Globurile de Aur 2020: „Once Upon A Time In Hollywood”, desemnat cel mai bun film de comedie

Globurile de Aur 2020: "Once Upon A Time In Hollywood", desemnat cel mai bun film de comedie

Anterior, filmul a mai primit Globul de Aur pentru cel mai bun scenariu, dar şi cel pentru cel mai bun rol secundar masculin, acordat lui Brad Pitt.

La acelaşi premiu au mai fost nominalizate filmele "Dolemite is my Name", "Jojo Rabbit", "Knives Out" şi "Rocketman".

Anul trecut, premiul a fost acordat peliculei "Green Book", de Peter Farrelly, recompensată ulterior cu Oscar.

Cel de-al nouălea lungmetraj al lui Quentin Tarantino, "A fost odată... la Hollywood/ Once Upon a Time In Hollywood", cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Margot Robbie, este, potrivit cineastului, o odă adusă anilor '60 hollywoodieni. Filmul a avut premiera mondială la ediţia de anul trecut a Festivalului de la Cannes. Aflat în competiţie pentru prestigiosul Palme d'Or, filmul a obţinut doar premiul Palme Dog, pentru cea mai bună performanţă canină, acordat lui Brandy, un pitbull deţinut de personajul interpretat de Brad Pitt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici