GOLDIE HAWN, de NERECUNOSCUT. Cum arată actriţa fără machiaj, la 67 de ani - FOTO

Ultima dată a jucat într-un film acum aproape zece ani, în comedia The Banger Sisters. Acum, Goldie Hawn a apărut în public fără machiaj, la 67 de ani, pe când vizita locul unde va fi contruită noua ei casă din Los Angeles.

29193 afișări
Imaginea articolului GOLDIE HAWN, de NERECUNOSCUT. Cum arată actriţa fără machiaj, la 67 de ani - FOTO

Goldie Hawn (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Câştigătoare a unui Oscar, Goldie Hawn va împlini luna viitoare 67 de ani, informează Daily Mail.

Pentru această vizită, actriţa a ales o ţinută sport, departe de aerul Hollywoodian cu care şi-a obişnuit fanii.

Goldie Hawn şi partenerul ei de mai bine de 30 de ani, Kurt Russel, încearcă să-şi vândă vila din Malibu de doi ani, acum lăsând preţul la 11.2 milioane de dolari.

Deşi nu s-au căsătorit niciodată, cei doi formează unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood, ei având împreună şi un copil, pe Wyatt, care are 26 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici