Rihanna, TOPLESS şi cu trupul acoperit de sloganuri - FOTO

Cântăreaţa Rihanna apare topless, cu trupul acoperit de cuvinte precum "credinţă", "fericit" şi "victorie", pe coperta noului său album, "Unapologetic".

1995 afișări
Imaginea articolului Rihanna, TOPLESS şi cu trupul acoperit de sloganuri - FOTO

Rihanna - topless, cu trupul acoperit de sloganuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa originară din Barbados a postat online coperta albumului său, înainte de lansarea oficială, informează dailymail.co.uk.

Pe coperta albumului, Rihanna apare acoperindu-şi sânii cu texte scrise pe corp, cu negru şi alb.

Albumul "Unapologetic" va fi lansat pe 9 noiembrie.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat în 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici