Chris Brown o vrea înapoi pe Rihanna

Rapperul american Chris Brown este decis să îşi reia relaţia sa cu Rihanna, după ce s-a despărţit de iubita sa Karrueche Tran, tocmai pentru că nu a putut depăşi legătura "de prietenie" pe care o are cu cântăreaţa originară din Barbados.

363 afișări
Imaginea articolului Chris Brown o vrea înapoi pe Rihanna

Chris Brown o vrea înapoi pe Rihanna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chris Brown intenţionează să se împace cu fosta lui iubită, Rihanna, şi, mai mult decât atât, să îşi propulseze cariera aflată în prezent în declin. Rapperul s-a despărţit recent de iubita lui Karrueche Tran, pentru că, aşa cum aceasta a declarat unei publicaţii britanice, el nu a putut să o uite pe Rihanna, cu care a continuat să aibă o relaţie "de prietenie". Brown a fost condamnat în 2009 pentru că a agresat-o fizic pe Rihanna.

"Trece printr-o perioadă foarte proastă acum şi încearcă să facă lucrurile să meargă alături de Rihanna. S-au întâlnit de câteva ori, s-au mai şi îmbătat prin câte un club, dar, să fim serioşi, sunt tineri", a declarat un apropiat al artistului pentru accesshollywood.com.

Chris Brown a postat recent pe internet un filmuleţ pe care l-a numit "The Real Chris Brown/ Adevăratul Chris Brown" şi în care el vorbeşte despre confuziile sale sentimentale legate de două femei. "Sunt stresat...când împarţi trecutul cu cineva, apoi începi să te îndrăgosteşti de altcineva, este destul de dificil. Este oare cu adevărat posibil să iubeşti două persoane în acelaşi timp. Nu ştiu dacă este posibil, dar eu simt că, în ceea ce mă priveşte, se poate", spune rapperul în respectivul filmuleţ.

Chris Brown, în vârstă de 23 de ani, a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său se intitulează "F.A.M.E." şi a fost produs de casa Jive Records.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat în 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici