GPS cu vocea lui Bob Dylan

Bob Dylan şi-ar putea împrumuta vocea unui sistem de navigaţie prin satelit - GPS (Global Positioning System) -, el fiind în discuţii cu mai multe companii producătoare de automobile, a declarat celebrul cântăreţ în emisiunea Music Sunday de la BBC Radio 6.

62 afișări
Imaginea articolului GPS cu vocea lui Bob Dylan

GPS cu vocea lui Bob Dylan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebru pentru vocea sa cu tonuri nazale, artistul în vârstă de 68 de ani a făcut o demonstraţie pentru ascultători, dându-le acestora o idee despre cum ar fi un sistem de navigaţie în "interpretarea" sa: "Stânga, pe strada următoare. Nu, dreapta. Ştii ce? Mai bine mergi înainte".

"Probabil că n-ar trebui să fac asta, pentru că eu, oriunde aş merge, întotdeauna ajung în acelaşi loc - Bulevardul Singurătăţii. Din fericire, nu sunt singur acolo. Ray Charles a ajuns înaintea mea", a mai spus Dylan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici