Grădina din poveşti de la etajul 11 al blocului, cu 12.000 de euro

Una dintre cele mai scumpe şi mai luxoase grădini din Bucureşti a costat 200.000 de euro. Are 2.500 de metri pătraţi, piscină de 70.000 de euro, plante de încă 20.000 de euro şi o fântână de vis, cu glob din sticlă şi mozaic, informează cotidianul "Gândul".

426 afișări
Imaginea articolului Grădina din poveşti de la etajul 11 al blocului, cu 12.000 de euro

Grădina din poveşti de la etajul 11 al blocului, cu 12.000 de euro (Imagine: Gândul)

Este creaţia tânărului peisagist Alexandru Gheorghe. Cu numai câteva mii de euro, însă, a amenajat şi grădini mici cât o garsonieră. A amenajat grădini şi pe balcon. A făcut una cocoţată pe la etajul 11, pe o terasă de 90 de metri pătraţi. Toată treaba i-a costat pe proprietari 12.000 de euro, cu tot cu materiale şi cu mână de lucru.

Citeşte mai multe despre amenajarea grădinilor văzută prin ochii unui peisagist pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici