Grădina Zoologică din Braşov vinde doritorilor mai mulţi porci vietnamezi, cai şi nutrii

Grădina Zoologică din Braşov vinde mai mulţi porci vietnamezi, cai şi nutrii, după ce animalele s-au înmulţit mai mult decât ar fi trebuit, aceasta nefiind prima dată când sunt vândute animale domestice către cetăţeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

915 afișări
Imaginea articolului Grădina Zoologică din Braşov vinde doritorilor mai mulţi porci vietnamezi, cai şi nutrii

Grădina Zoologică din Braşov vinde cetăţenilor mai mulţi porci vietnamezi, cai şi nutrii (Imagine: Facebook)

Directorul Grădinii Zoologice din Braşov, Alin Pânzaru, a afirmat că se vor scoate la vânzare şapte-opt porci vietnamezi, din totalul de 12 exemplare, dar şi câţiva cai şi nutrii.

"Aceste exemplare s-au înmulţit mai mult decât ar fi trebuit şi nu au o valoare expoziţională foarte mare, prin urmare am decis să le scoatem la vânzare. Aceasta nu este pentru prima dată când vindem exemplare de animale domestice, deoarece legislaţia ne permite. Acest lucru nu este valabil însă şi pentru animalele sălbatice", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Alin Pânzaru.

Cetăţenii care vor să cumpere un porc vietnamez, care cântăreşte între 30 şi 50 de kilograme, trebuie să plătească 300-400 de lei pentru un exemplar.

De asemenea, Grădina Zoologică vinde şase cai de talie mică şi mare cu preţuri între 800 şi 1.100 de lei şi câteva nutrii, la preţul de 300 de lei pentru un exemplar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici