Grammy 2011: Cele mai importante momente muzicale - GALERIE VIDEO

Ediţia 2011 a premiilor Grammy a ieşit în evidenţă nu numai prin ţinutele vedetelor, ci şi prin show-rile făcute de acestea. Astfel, artişti precum Lady Antebellum, Eminem, Lady Gaga sau Muse au primit multe aplauze din partea spectatorilor.

65 afișări
Imaginea articolului Grammy 2011: Cele mai importante momente muzicale - GALERIE VIDEO

Grammy 2011: Cele mai importante momente muzicale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lady Gaga - câştigătoare la categoriile Cea mai bună interpretă pop şi Cel mai bun album pop

Lady Antebellum - câştigătorii pentru înregistarea/cântecul anului

Rihanna - câştigătoare la categoria Cea mai bună înregistrare dance: "Only Girl (In The World)"

Eminem şi Rihanna

Eminem şi Dr. Dre

Christina Aguilera, Jennifer Hudson, Martina McBride, Florence Welch şi Yolanda Adams au adus un omagiu Arethei Franklin.

Muse - câştigătorii la categoria Cel mai bun album rock: "The Resistance"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici