Grapinizer, aplicaţia online care vă "corectează" textele după modelul Maria Grapini

Aplicaţia online, numită Grapinizer, le oferă utilizatorilor posibilitatea să introducă într-o căsuţă un text corect gramatical, în limba română, iar ulterior, cu ajutorul opţiunii "Grapinize", să vadă cum arată textul în varianta grapinizată.

15722 afișări
Imaginea articolului Grapinizer, aplicaţia online care vă "corectează" textele după modelul Maria Grapini

Grapinizer, aplicaţia online care vă "corectează" textele după modelul Maria Grapini

"Grapinizer. Un proiect european. Învăţăm să scrim împreună", anunţă iniţiatorii proiectului, care îi invită pe vizitatorii site-ului să-şi "grapinizeze" textele.

Grapinizer.com "corectează" textele după modelul Maria Grapini. Astfel, aplicaţia online adaugă virgule fără rost, schimbă ordinea literelor în cuvinte şi elimină spaţiul după semnele de punctuaţie.

Totodată, iniţiatorii îi indeamnă pe utilizatori să le fie alături pe platfomele de socializare prin mesajul "Fi alături de noi pe, Facebook. Promitem să dăm share zilnic postărilor lui Poptămaş".

Maria Grapini, fost ministru pentru IMM-uri şi Turism şi actual europarlamentar, a fost criticată de mai multe ori în presă pentru greşelile gramaticale din postările pe care le-a scris pe reţeaua de socializare.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici