Grila de toamnă a Pro TV: "Happy Hour", "Dansez pentru tine", "Divertis" şi "State de România"

Pro TV va avea o grilă de toamnă "Jos Pălăria!", din septembrie, telespectatorii putând urmări noi sezoane ale emisiunii "Happy Hour" şi "Dansez pentru tine", divertisment marca "Divertis", dar şi lungmetrajul "State de România - Student la Sorbona" şi serialul de comedie "State de România".

316 afișări
Imaginea articolului Grila de toamnă a Pro TV: "Happy Hour", "Dansez pentru tine", "Divertis" şi "State de România"

Grila de toamnă a Pro TV: "Happy Hour", "Dansez pentru tine", "Divertis" şi "State de România" (Imagine: ProTv)

Cătălin Măruţă

Din septembrie, "Happy Hour" va reveni cu un Măruţă neobosit, pus pe şotii şi atent la tot ce se întâmplă în lumea mondenă a României. Într-un decor nou-nouţ, dar cu "amăruţe" la fel de acide şi cu o canapea Happylica la fel de confortabilă pentru invitaţii puşi pe confesiuni, "Happy Hour" promite un sezon care va crea dependenţă.

Dansez pentru tineAlte două proiecte foarte importante ale grilei sunt lungmetrajul "State de România - Student la Sorbona" şi serialul de comedie "State de România", care vor fi difuzate în această toamnă la Pro TV. Producţiile se remarcă printr-o distribuţie de prestigiu (Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Constantin Cotimanis, Vladimir Găitan, Tora Vasilescu), umor de calitate şi prin resursele investite. Filmările au început în luna mai şi, timp de două săptămâni, s-au desfăşurat la Paris, în cele mai celebre locuri din capitala Franţei.

Tot din toamnă, grupul Divertis se va regăsi în grila de programe a Pro TV. Telespectatorii Pro TV vor avea parte, în fiecare duminică seară, de două ore de umor irezistibil marca Divertis. În prima oră de program, Silviu Petcu, Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă şi Doru Pîrcalabu îşi vor face de cap cu umorul în scenete actuale, în care se va înghesui şi multă ficţiune.

Şi Ioan Gyuri Pascu va jongla cu umorul în cadrul unei rubrici permanente din prima oră de program Divertis. Dacă până acum a cântat sau a parodiat diverse personalităţi ale scenei politice, în noul show Divertis de la Pro TV, Ioan Gyuri Pascu se pregăteşte pentru un nou personaj şi un scenariu. Telespectatorii Pro TV se vor întâlni în fiecare săptămână cu un personaj special, care va călători prin timp şi se va confrunta cu tot felul de situaţii Divertiscomice.

În a doua oră de program Divertis la Pro TV, Toni Grecu va găsi cele mai amuzate ştiri ale săptămânii, le va întoarce pe toate părţile şi le va discuta cu personalităţi reale ale scenei româneşti, fie ea politică, socială sau artistică. Alături de Toni Grecu se vor afla Dragoş Stoica, Jojo, Claudiu Maier, Valentin Darie şi Olivia Petreanu.

Pentru al optulea sezon, ringul visurilor de la "Dansez pentru tine" se deschide pentru a lăsa să plutească în coregrafii spectaculoase vedete şi oameni obişnuiţi, animaţi de dorinţa de a împlini visul cuiva drag. Cea mai urmărită emisiune de divertisment din Romînia din ultimii patru ani, cu audienţe record, revine la Pro TV, cu Ştefan Bănică şi Iulia Vântur în calitate de prezentatori, cu un juriu intransigent, dar cuceritor, cu vedete iubite din România, cu costume demne de poveste şi cu muzică live asigurată de orchestra lui Petre Geambaşu.

Noul sezon "Frumuseţe pe muchie de cuţit" va aduce în faţa telespectatorilor Pro TV alte cazuri tulburătoare de viaţă, oameni pentru care operaţiile estetice sunt şansa la o existenţă liniştită. Prezentatorul emisiunii, Victor Slav, va trăi alături de pacienţii veniţi să-şi schimbe destinul la "Frumuseţe pe muchie de cuţit" întreaga poveste a transformării, a visului împlinit şi a reîntâlnirii cu cei dragi.

Filmul românesc de televiziune va fi din nou la loc de cinste la Pro TV. Pe lângă lungmetrajul "State de România - Student la Sorbona", telespectatorii se vor delecta cu filme de calitate, produse în România de Media Pro Pictures, cu distribuţie de excepţie, cum sunt "Contratimp 2" şi "Ho Ho Ho".

Din toamnă, Pro TV va difuza şi un nou sezon al emisiunii "Ce se întâmplă, doctore". Medicul Oana Cuzino va vorbi despre cele mai inovatoare terapii şi metode prin care telespectatorii pot căpăta o stare de bine, despre cum să scape de stres, cum să-şi păstreze locul de muncă, cum să întârzie îmbătrânirea, despre cele mai trendy diete. Oana Cuzino va fi însoţită de vedete, de oameni simpli, de persoane publice, care vor spune secretele lor, modul în care reuşesc să se menţină în formă şi felul în care reuşesc să treacă peste perioade dificile din viaţă şi din carieră.

Toamna va fi şi momentul reîntâlnirii românilor cu noi sezoane ale emisiunilor "Apropo TV" şi "Jugaru Shukaru". Plin de spirit şi cu abordări inteligente, Andi Moisescu nu va ierta nimic din mondenul românesc, dar nici din elementele esenţiale ale vieţii artistice şi culturale din România. Jugaru Shukaru are şi el planuri mari pentru sezonul din toamnă şi dezvăluie doar că şi-a făcut scenarii năstruşnice pentru public şi farse explozive.

Prin intermediul unor story-uri inedite, construite de cei mai buni corespondenţi de ştiri din România, telespectatorii Pro TV vor spune din nou "România, te iubesc". O parte din echipa Ştirilor Pro TV, care a câştigat, în 2008, premiul Emmy pentru campania "Tu ştii ce mai face copilul tău", lucrează la reportaje, anchete, interviuri exclusive pentru noul sezon al emisiunii, prezentate de Cristian Leonte.

Microbiştii vor fi şi ei răsfăţaţi din toamnă de Pro TV, pentru că vor avea de urmărit Europa League şi Cupa României.

Şi cinefilii vor avea parte de bucurii la Pro TV. "Superman Revine/ Superman Returns", "Happy Feet - Mumble cel mai tare dansator/ Happy Feat", "V de la Vendetta/ V from Vendetta", "Firewall - Program de protecţie/ Firewall" şi "Bee Movie: povestea unei albine/ Bee Movie" sunt câteva dintre "Filmele Pro" cu care se vor delecta telespectatorii Pro TV din toamnă. Totodată, Pro TV va difuza sezoane noi din "Serialele Pro" - "Supernatural", "CSI New York", "Gossip girl", precum şi "The Mentalist - În mintea criminalului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici