Gwyneth Paltrow adoptă un copil

Gwyneth Paltrow şi soţul său, cântăreţul britanic Chris Martin, solistul trupei Coldplay, doresc să adopte un copil, deoarece actriţa nu mai vrea să treacă prin chinurile naşterii, informează femalefirst.co.uk.

1 afișare
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow adoptă un copil

Gwyneth Paltrow adoptă un copil

Cuplul are o fetiţă în vârstă de trei ani, Apple, şi un băieţel în vârstă de 16 luni, Moses, şi îşi doreşte o familie mai mare, dar Gwyneth nu este sigură că poate să mai suporte o naştere.

Actriţa de 34 de ani, care a câştigat în 1999 Oscarul pentru cea mai bună actriţă pentru rolul din filmul "Shakespeare îndrăgostit", a declarat pentru revista W: "Mă gândesc la o versiune ideală în care, cam în patru ani, aş naşte repede gemeni... ar fi minunat să am mai mulţi copii odată".

"Soţul meu îşi doreşte mult să adoptăm un copil. Deci, nu ştiu - sunt deschisă la această posibilitate", a adăugat actriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici