Gwyneth Paltrow îşi face debutul în muzica country

Actriţa Gwyneth Paltrow îşi va face debutul în muzica country luna viitoare, la gala Country Music Awards, au anunţat organizatorii evenimentului, postul de televiziune ABC şi Country Music Association.

51 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow îşi face debutul în muzica country

Gwyneth Paltrow îşi face debutul în muzica country (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gwyneth Paltrow, care şi-a arătat pentru prima dată talentul vocal în 2000, în filmul "Duete", va cânta tema muzicală de pe coloana sonoră a viitorul său film, "Country Strong", în care joacă rolul unui star decăzut al muzicii country.

Paltrow va fi acompaniată de Vince Gill la recitalul care va avea loc pe 10 noiembrie, în cadrul galei Country Music Awards, organizată în Nashville.

Filmul "Country Strong", în care mai joacă Tim McGraw, va fi lansat în cinematografele americane la sfârşitul lunii decembrie.

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 38 de ani, care este căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, va avea un mic rol şi în serialul de televiziune de succes "Glee". Actriţa va juca rolul unei profesoare suplinitoare care se îndrăgosteşte de şeful corului şcolii, Will Schuester, şi va cânta trei sau patru piese în acest episod care va fi difuzat la mijlocul lui noiembrie.

Paltrow a câştigat un premiu Oscar pentru rolul său din filmul "Shakespeare îndrăgostit" (1998).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici