Gwyneth Paltrow vinde lumânări cu „aroma zonelor ei intime”

O compania deţinută de actriţa Gwyneth Paltrow, Goop a pus în vânzare o lumânare care se numeşte ”Aceasta miroase ca vaginul meu”, şi potrivit site-ului companiei costă 75 de dolari, arată The Insider.

2645 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow vinde lumânări cu „aroma zonelor ei intime”

Sursă foto: Profimedia

Descrierea produsului arată că numele a apărut ca o glumă între Gwyneth Paltrow şi creatorul parfumului, Douglas Little după ce vedeta a făcut această afirmaţie în legătură cu unul dintre produsele care i-au fost propuse şi numele a fost păstrat.

”Această lumânare a pornit de la o glumă între creatorul de parfumuri Douglas Little şi GP— cei doi lucrau la nou produs atunci când actriţa a spus “Uhhh... asta miroase ca vaginul meu” - dar a ajuns să fie o aromă nostimă, superbă, sexy şi neaşteptată într-un mod frumos. (Care s-a dovedit a fi numai bună sub formă de lumânare) E un amestec de note de muşcată, bergamot citric şi arţar cu nuanţe de trandafir de damasc şi zămoşiţă.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt. După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în 2003, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune. Paltrow este şi creatoarea site-ului de lifestyle Goop. Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", lansată în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici