Gwyneth Paltrow vrea să aibă propriul show TV

Actriţa americană Gwyneth Paltrow vrea să calce pe urmele realizatoarei TV Ellen DeGeneres şi să găzduiască propriul talk show.

156 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow vrea să aibă propriul show TV

Gwyneth Paltrow (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Crede că este un fel de noua Ellen DeGeneres. Crede că are tot ce îi trebuie pentru a realiza un talk show", a declarat o sursă apropiată actriţei, pentru revista America's Star, informează contactmusic.com.

Recent, AOL On Network a anunţat că Gwyneth va apărea într-un serial de 10 episoade - intitulat "Second Chances" - alături de Tracy Anderson, un guru al fitness-ului. Serialul va prezenta poveştile unor femei care au trecut prin momente dificile în viaţă.

În urmă cu o săptămână, actriţa americană Gwyneth Paltrow a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume de editorii revistei People. Tot recent, ea a ocupat primul loc în topul celor mai detestate vedete de la Hollywood, realizat de revista Star.

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 40 de ani, s-a făcut remarcată cu rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008) şi a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit". Printre filmele sale recente se numără "Country Strong" şi "Pericol nevăzut/ Contagion". De asemenea, actriţa a apărut în primele două filme din seria "Iron Man", "Iron Man - Omul de oţel" (2008) şi "Iron Man 2 - Omul de oţel 2" (2010) -, regizate de Jon Favreau, care au obţinut încasări de peste 1,2 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici