Gwyneth Paltrow vrea să renunţe temporar la filme

Actriţa americană Gwyneth Paltrow, mamă a doi copii, a declarat că se va dedica vieţii de familie şi că va pune cariera de actriţă pe planul al doilea.

28 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow vrea să renunţe temporar la filme

Gwyneth Paltrow vrea să renunţe temporar la filme

Aflată la o ceremonie caritabilă organizată anual de prinţul Charles al Marii Britanii, actriţa Gwyneth Paltrow, în vârstă de 35 de ani, a declarat: "Nu fac niciun film până în toamnă. Mă concentrez doar asupra familiei şi doresc să pun filmele pe planul secund", informează mirror.co.uk.

"Londra este casa mea acum - aici îmi voi petrece timpul", a adăugat actriţa, care locuieşte în nordul capitalei britanice împreună cu soţul său, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, şi cei doi copii ai lor, Apple, în vârstă de trei ani, şi Moses, în vârstă de un an.

Cei doi au spus de mai multe ori că îşi doresc o familie mai mare, iar Gwyneth, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit" (1999), a declarat, în trecut, că este posibil să apeleze la adopţie pentru că nu este sigură că poate să mai suporte o naştere.

Starul hollywoodian s-a întors pe marile ecrane după un concediu de maternitate care a durat trei ani, la începutul lui octombrie 2007, în filmul "O noapte bună", regizat de fratele său mai mic, Jake Paltrow.

Actriţa a mai filmat pentru "Iron Man-Omul de oţel", care va fi lansat pe marile ecrane în luna mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici