Halcă de carne rezervată pe numele tău. Cât îi costă pe bogaţii României friptura de lux

Ceea ce mănânci, aia devii. Dacă mănânci carne, rămâi prizonierul nevoilor primare. Adică mai mult sau mai puţin un animal. Este filosofia misticului indian Osho, care a predicat, printre altele, şi vegetarianismul. Filosofia Osho a fost îmbrăţişată şi de lumea bună a Bucureştiului, însă nu cea a misticului indian, ci a măcelăriei - restaurant cu acelaşi nume, unde carnea de vacă, în porţii care ajung şi la 600 de grame, este consumată de câteva luni numai cu rezervare înainte.

106 afișări
Imaginea articolului Halcă de carne rezervată pe numele tău. Cât îi costă pe bogaţii României friptura de lux

Halcă de carne rezervată pe numele tău. Cât îi costă pe bogaţii României friptura de lux

"Am păstrat tradiţia restauranului Osho din Statele Unite, meniul nostru fiind în proporţie de 90% bazat pe carnea de vacă. Mai avem carne de berbecuţ sau de oaie, brânzeturi şi vinul casei", spune Roxana, una dintre anfitrioane. Filosofia Osho, când vine vorba de carne, este că aceasta nu trebuie "întinată" cu aditivi şi nu trebuie ţinută niciodată în frigider - ea nu poate ajunge decât de pe bancul de lucru al măcelarului în tigaie şi apoi în farfurie.

Este ora prânzului, şi măcelăria - restaurant s-a umplut deja de lume. La o masă mai animată din centru se discută despre o glumă bună spusă cândva de preşedintele Camerei de Comerţ. Lângă bucătăria deschisă unde hălcile de carne sfârâie pe un grătar, o domnişoară în haină de blană priveşte gânditor vitrina cu bucăţile crude şi o arată apoi cu degetul pe care îi va deveni masă de prânz.

Citeşte mai multe despre friptura de lux pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici