- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (18.10.2010, 11:37)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Halcă de carne rezervată pe numele tău. Cât îi costă pe bogaţii României friptura de lux
Ceea ce mănânci, aia devii. Dacă mănânci carne, rămâi prizonierul nevoilor primare. Adică mai mult sau mai puţin un animal. Este filosofia misticului indian Osho, care a predicat, printre altele, şi vegetarianismul. Filosofia Osho a fost îmbrăţişată şi de lumea bună a Bucureştiului, însă nu cea a misticului indian, ci a măcelăriei - restaurant cu acelaşi nume, unde carnea de vacă, în porţii care ajung şi la 600 de grame, este consumată de câteva luni numai cu rezervare înainte.
106 afișări
Halcă de carne rezervată pe numele tău. Cât îi costă pe bogaţii României friptura de lux
"Am păstrat tradiţia restauranului Osho din Statele Unite, meniul nostru fiind în proporţie de 90% bazat pe carnea de vacă. Mai avem carne de berbecuţ sau de oaie, brânzeturi şi vinul casei", spune Roxana, una dintre anfitrioane. Filosofia Osho, când vine vorba de carne, este că aceasta nu trebuie "întinată" cu aditivi şi nu trebuie ţinută niciodată în frigider - ea nu poate ajunge decât de pe bancul de lucru al măcelarului în tigaie şi apoi în farfurie.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Antreprenorii, managerii din privat, oamenii de business, trebuie să se implice mai mult în guvernarea României
-
Moscova reacţionează la declaraţiile lui Macron şi David Cameron: Este o escaladare directă a tensiunilor în jurul conflictului ucrainean
-
F-35 pentru România. Un model expoziţional al avionului de generaţia a cincea va fi prezent la BSDA 2024
-
Spionajul american avertizează: Războiul din Ucraina nu se va încheia prea curând
Este ora prânzului, şi măcelăria - restaurant s-a umplut deja de lume. La o masă mai animată din centru se discută despre o glumă bună spusă cândva de preşedintele Camerei de Comerţ. Lângă bucătăria deschisă unde hălcile de carne sfârâie pe un grătar, o domnişoară în haină de blană priveşte gânditor vitrina cu bucăţile crude şi o arată apoi cu degetul pe care îi va deveni masă de prânz.
Citeşte mai multe despre friptura de lux pe www.gandul.info
Citește pe alephnews.ro: Elon Musk dezvoltă o „mașină de știri” cu ajutorul lui Grok: „Contează doar ce spun oamenii despre știri”
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Puncte cheie din interviul extins al lui Macron cu The Economist. Xi Jinping, surpriza interviului: „China nu-și dorește o Rusie care destabilizează, un Iran cu arme nucleare sau un Orient Mijlociu cufundat în haos”
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte: Se întâmplă mult mai rapid decât credem şi poate duce la o moarte mult mai brutală decât ne putem imagina
ANAF scoate tunurile grele: Încep controalele masive la persoanele fizice. Cine sunt cei vizaţi de aceste controale
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
ieri, 22:34
-
ieri, 22:00