Halle Berry a fost rănită în timp ce filma o scenă de luptă pentru ”Bruised”. Anunţul făcut de producătorii filmului

Actriţa americană Halle Berry s-a rănit pe platourile de filmare pentru lungmetrajul "Bruised", în care joacă rolul unei luptătoare Mixed Martial Arts (MMA) şi cu care debutează ca regizor, iar producţia a fost întreruptă pentru câteva zile, potrivit contactmusic.com.

104 afișări
Imaginea articolului Halle Berry a fost rănită în timp ce filma o scenă de luptă pentru ”Bruised”. Anunţul făcut de producătorii filmului

Halle Berry a fost rănită în timp ce filma o scenă de luptă pentru ”Bruised”. Anunţul făcut de producătorii filmului

Actriţa în vârstă de 53 de ani a fost rănită în timp ce filma o scenă de luptă la sala de sport Mack's Elite Heat Boxing Gym din Newark, New Jersey.

Producătorii filmului au refuzat să ofere detalii, dar au subliniat că nu a fost "nimic serios". "Este obosită. Avea nevoie de o pauză", au spus aceştia.

În aprilie, Halle Berry şi-a rupt trei coaste pe platourile de filmare ale lungmetrajului "John Wick: Chapter 3 - Parabellum", în care joacă alături de Keanu Reeves, însă, la momentul respectiv, aceasta a spus că ea consideră rana drept o "insignă de onoare".

Actriţa americană Halle Berry debutează în calitate de regizoare cu pelicula "Bruised", despre o luptătoare MMA, continuând astfel colaborarea cu producătorul seriei "John Wick", Basil Iwanyk.

Halle Berry interpretează rolul lui Jackie "Justice", care trăieşte dezamăgirea eşecului în singurul domeniu în care era bună: artele marţiale. Personajul ei se trezeşte că trebuie să înveţe să îl crească pe Manny, fiul pe care îl părăsise cu câţiva ani înainte şi care reapare în viaţa ei la vârsta de 6 ani. Lupta ei se transformă dintr-o confruntare în cuşcă într-o străduinţă de a deveni mama pe care o merită cel mic.

Halle Berry este prima şi, până acum, singura artistă de culoare care a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal. A debutat ca actriţă în 1991, cu un rol în "Jungle Fever", de Spike Lee, şi a fost în anii 2000 actriţa cel mai bine plătită, după apariţii în seria "X-Men" şi în pelicula "Die Another Day" din franciza "James Bond".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Taguri:
halle berry,
rană,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici