Halle Berry apare într-un episod din "Familia Simpson"

Actriţa americană Halle Berry va apărea într-un episod special din serialul de televiziune animat "Familia Simpson" dedicat galei premiilor Oscar, potrivit contactmusic.com.

43 afișări
Imaginea articolului Halle Berry apare într-un episod din "Familia Simpson"

Halle Berry apare într-un episod din "Familia Simpson" (Imagine: Mediafax Foo/AFP)

În acest episod, difuzat pe 20 februarie, Halle Berry îi va înmâna premiul Oscar lui Bart Simpson, pentru un scurtmetraj despre tatăl acestuia, numit "Angry Dad".

Premiile Oscar sunt decernate anul acesta pe 27 februarie.

Pentru a realiza acest personaj, animatorii care lucrează la acest serial au folosit o fotografie celebră a actriţei, realizată în timpul galei premiilor Oscar din 2002, când Halle Berry a fost premiată de Academia de film americană. La acea gală, Halle Berry a purtat o rochie creată de casa Elie Saab.

Halle Berry a câştigat premiul Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie.

Serialul "Familia Simpson", difuzat în peste 100 de ţări şi tradus în peste 50 de limbi străine, a fost lăudat recent şi de Vatican, a cărui publicaţie oficială a afirmat, în luna octombrie, că Homer şi Bart Simpson ar fi catolici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici