Halle Berry este pregătită pentru a avea mai mulţi copii

Actriţa americană Halle Berry a declarat că îşi doreşte mai mulţi copii, după ce fiica sa, Nahla, a împlinit un an, informează people.com.

19 afișări
Imaginea articolului Halle Berry este pregătită pentru a avea mai mulţi copii

Halle Berry este pregătită pentru a avea mai mulţi copii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Halle Berry a confirmat în talk show-ul tv al lui Ellen DeGeneres că îşi doreşte încă un copil. "Sper doar să nu fie încă vreo 14", a glumit actriţa americană, care este deja mama unei fetiţe în vârstă de un an, Nahla Ariela.

Celebra actriţă de culoare a spus că se simte pregătită pentru a avea încă un copil cu partenerul ei, manechinul Gabriel Aubry. "Mintea mea spune «da»", i-a mărturisit Halle Berry lui Ellen DeGeneres. "Dar restul nu mai depinde doar de mine, aşa că vom trăi şi vom vedea".

Aubry declarase pentru revista People, în luna februarie, că fiica lui şi a actriţei, Nahla, are nevoie de fraţi şi de surori. El însuşi provine dintr-o familie numeroasă, în care a crescut alături de şapte fraţi. "Cred în familiile numeroase", a declarat Aubry.

Halle Berry a câştigat premiul Oscar, în 2003, la categoria cea mai bună actriţă în rol principal pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei", devenind prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat acest premiu.

În luna martie a anului trecut, Berry a născut o fetiţă. Tatăl acesteia este partenerul de viaţă al actriţei, modelul franco-canadian Gabriel Aubry, în vârstă de 32 de ani. Berry a fost căsătorită de două ori. Primul ei soţ a fost jucătorul de baseball David Justice, iar cel de-al doilea a fost cântăreţul Eric Benet, de care s-a despărţit în 2003.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici