Halle Berry şi Olivier Martinez s-au logodit

Actriţa americană Halle Berry s-a logodit în timpul sărbătorilor de iarnă cu iubitul ei, actorul francez Olivier Martinez, potrivit declaraţiilor făcute de mai multe surse, citate de presa americană, informează accesshollywood.com.

651 afișări
Imaginea articolului Halle Berry şi Olivier Martinez s-au logodit

Halle Berry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei Us Weekly, cei doi actori, care au o relaţie din 2010, s-au logodit în timpul sărbătorilor de iarnă. Potrivit acestei publicaţii, Olivier Martinez i-a oferit iubitei sale, în vârstă de 45 de ani, un inel de logodnă cu smaralde şi diamante.

"Ea renunţase la ideea de a se mai căsători vreodată, însă are încredere în Olivier. El o face să se simtă în siguranţă", a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Un purtător de cuvânt al casei de bijuterii Gurham a confirmat pentru revista People informaţia potrivit căreia actorul francez i-a oferit iubitei sale un inel de logodnă.

Informaţia nu a fost deocamdată confirmată de agenţii de presă ai celor doi actori.

Dacă se va căsători cu Martinez, acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Halle Berry.

Actriţa americană, care are o fiică în vârstă de trei ani, Nahla, cu fostul ei iubit, Gabriel Aubry, a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.

Olivier Martinez a avut o relaţie de lungă durată cu cântăreaţa australiană Kylie Minogue, de care s-a despărţit în anul 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici