Halle Berry şi Olivier Martinez şi-au recunoscut public relaţia - VIDEO

Actorii Halle Berry şi Olivier Martinez au pozat pentru prima oară împreună pe covorul roşu, cuplul oficializându-şi astfel relaţia, sâmbătă, cu ocazia unei gale de caritate organizată la Los Angeles, informează accesshollywood.com.

51 afișări
Imaginea articolului Halle Berry şi Olivier Martinez şi-au recunoscut public relaţia - VIDEO

Halle Berry şi Olivier Martinez şi-au recunoscut public relaţia

Cei doi actori au participat, sâmbătă, la Carousel Of Hope Gala - o gală de caritate organizată în cartierul Beverly Hills din Los Angeles, în beneficiul copiilor bolnavi de diabet.

Halle Berry a purtat o rochie de seară roşie, creată de casa Yves Saint Laurent, iar partenerul ei de viaţă a purtat un costum clasic de culoare neagră.

Aceasta a fost pentru prima oară când cei doi actori s-au afişat împreună, oficial, în public, deşi ei au fost fotografiaţi de mai multe ori în ultimele săptămâni de paparazzi americani, la Paris, dar şi în faţa locuinţei mamei actriţei.

Video stirileprotv.ro

Halle Berry şi Olivier Martinez sunt colegi pe afişul thrillerului "Dark Tide", care va fi lansat pe marile ecrane în 2011, iar presa americană susţine că relaţia lor a început în timpul filmărilor pentru această producţie.

Olivier Martinez, în vârstă de 44 de ani, a avut o relaţie de mai mulţi ani cu cântăreaţa australiană Kylie Minogue.

Halle Berry, în vârstă tot de 44 de ani, s-a despărţit, la începutul acestui an, de fostul ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry, cu care o fiică, Nahla, în vârstă de doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici