HALLOWEEN 2019. Ce costume au ales star-urile de la Hollywood, pentru a marca cea mai înfricoşătoare noapte din an - GALERIE FOTO

Vedetele de la Hollywood nu şi-au dezamăgit fanii nici anul acesta, star-urile optând pentru costume care mai de care mai complexe şi originale. Jurnaliştii de la DailyMail.co.uk au realizat un material cu cele mai creative, dar şi cele mai opulente costume.

788 afișări
Imaginea articolului HALLOWEEN 2019. Ce costume au ales star-urile de la Hollywood, pentru a marca cea mai înfricoşătoare noapte din an - GALERIE FOTO

HALLOWEEN 2019. Cum s-au costumat vedetele de Halloween

Kylie Jenner, membră a celebrei familii Kardashian, a ales să poarte mai multe costume, unul dintre acestea fiind personajul principal din „Mica Sirenă”, Ariel. Cu o zi înainte de Halloween, potrivit dailymail.co.uk, Jenner a purtat costume asortate cu prietena sa Anastasia Karanikolaou, cele două fiind Iepuraşi Playboy pentru o zi.

Kylie Jenner a anunţat că va deveni Ariel de Halloween, în urmă cu o lună, aceasta împărtăşind cu fanii săi reacţia fiicei sale Stormi la aflarea veştii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

found my flounder... 🐠

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Oct 31, 2019 at 1:26am PDT

Cântăreaţa Halsey a adus un omagiu lui Marilyn Manson, aceasta recreând imaginea celebrului album rock „Mechanical Animals”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

resident goths. @marilynmanson

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Oct 26, 2019 at 12:13am PDT

Jennifer Garner a ales un costum mai puţin provocator, actriţa americană optând să se transforme într-o cutie poştală. „Trăiţi-vă adevărul, oameni buni. Halloween fericit!”, a scris Garner pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Live your truth, people. Happy Halloween. 🎃

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Oct 30, 2019 at 3:56pm PDT

Jason Momoa a devenit Elvis Presley pentru o zi, actorul făcându-şi apariţia în costum la emisiunea lui Ellen Degeneres. Star-ul din „Aquaman” şi „Game of Thrones”, în vârstă de 40 de ani, a uimit publicul cu o salopetă roz în stilul lui Elvis Presley. În plus, Momoa a încercat să imite şi vocea legeandarului cântăreţ, în timp ce a recunoscut că este pur şi simplu „obsedat” de Regele Rock and Roll.

Actorul american Kevin Hart l-a imitat pe prietenul său The Rock şi faimoasa sa apariţie din anii 1990, devenită virală pe reţelele de socializare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😂😂😂😂😂😂 This shit makes me laugh. #NailedIt #HappyHalloween #PeepTheNapkinUnderMyElbow

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Oct 30, 2019 at 7:37pm PDT

Ariana Grande s-a inspirat din seria de televiziune „The Twilight Zone”, mai precis episodul „Eye of The Beholder”, cântăreaţa dezvăluind costumul ales de Halloween pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

eye of the beholder 👁 🖤

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Oct 30, 2019 at 3:48pm PDT

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici