Harrison Ford, de la arheolog la cercetător medical

Actorul american Harrison Ford, al cărui cel mai recent film, "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal", este un succes de box office mondial, va juca în următorul său lungmetraj rolul unui cercetător care încearcă să pună la punct un medicament împotriva unei boli rare.

35 afișări
Imaginea articolului Harrison Ford, de la arheolog la cercetător medical

Harrison Ford, de la arheolog la cercetător medical (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit cotidianului Variety, Ford, în vârstă de 65 de ani, va juca rolul principal în "The Cure", film inspirat dintr-o poveste reală, cea a unui american ai cărui copii suferă de o boală fără leac.

Acesta a reuşit să-şi salveze copiii fondând o companie de cercetări medicale, care a găsit un tratament pentru această maladie.

"Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal", care a obţinut încasări de aproape 600 de milioane de dolari la nivel mondial în primele trei săptămâni de la premieră, a relansat cariera loui Ford, după opt ani în care acesta a jucat în filme fără succes comercial, precum "Firewall - Program de protecţie" (2006), "Copoi de Hollywood" (2003) şi "K-19: Submarinul Ucigaş" (2002).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici