Harrison Ford şi Calista Flockhart se vor căsători

Actorul american Harrison Ford a confirmat informaţia potrivit căreia se va căsători cu logodnica lui, actriţa Calista Flockhart, devenită celebră cu rolul Ally McBeal din serialul cu acelaşi nume, informează thesun.co.uk.

34 afișări
Imaginea articolului Harrison Ford şi Calista Flockhart se vor căsători

Harrison Ford şi Calista Flockhart se vor căsători (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Zvonurile care susţineau faptul că starul francizei "Indiana Jones" a cerut-o în căsătorie pe logodnica sa Calista Flockhart de Sfântul Valentin au circulat adeseori în ultimele luni în presa internaţională, dar celebrul cuplu de actori a preferat să nu comenteze aceste speculaţii.

În orice caz, Harrison Ford şi-a declarat în sfârşit intenţiile, după ce a fost abordat, marţi, de un reporter de televiziune. Întrebat dacă este cazul să primească felicitări, Harrison Ford, extrem de bucuros, a răspuns: "Da, mulţumesc foarte mult".

Va fi a treia căsătorie pentru Harrison Ford şi prima pentru Calista Flockhart. Cei doi actori sunt împreună de peste şapte ani şi jumătate.

Ford, în vârstă de 66 de ani, a divorţat deja de două ori, iar ultima sa soţie, Melissa Mathison, a primit în urma despărţirii suma de 100 de milioane de dolari.

Flockhart, în vârstă de 44 de ani, a făcut o pauză în carieră pentru a-şi creşte fiul adoptat, Liam, acum în vârstă de 8 ani. Recent, ea a revenit în televiziune cu un rol într-un popular serial american, "Brothers & Sisters".

Ford şi Calista s-au întâlnit prima dată la ediţia din 2002 a premiilor Globul de Aur.

Actorul doreşte să-l adopte pe fiul Calistei, dar se pare că actriţa i-a spus că acest lucru este posibil doar dacă se căsătoreşte cu ea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici