Harrison Ford şi Diane Keaton, doi jurnalişti rivali, într-o nouă comedie

Actorii americani Harrison Ford şi Diane Keaton vor interpreta rolurile a doi jurnalişti de televiziune rivali, într-o comedie ce va fi produsă de unul dintre marile studiouri de la Hollywood, potrivit revistei Variety.

61 afișări
Imaginea articolului Harrison Ford şi Diane Keaton, doi jurnalişti rivali, într-o nouă comedie

Harrison Ford şi Diane Keaton, doi jurnalişti rivali, într-o nouă comedie

Diane Keaton, recompensată cu premiul Oscar în 1978, pentru rolul din "Annie Hall", şi Harrison Ford, star al seriei "Indiana Jones", se vor afla împreună pe afişul filmului "Morning Glory", ale cărui filmări vor debuta în mai, la New York. În film vor mai juca Rachel McAdams şi Jeff Goldblum.

Rachel McAdams va juca rolul unei tinere jurnaliste care încearcă să salveze o emisiune matinală ameninţată cu scoaterea din grila de programe din cauza rivalităţii dintre cei doi prezentatori.

Jeff Goldblum a fost nominalizat la premiile Emmy, pentru o apariţie într-unul dintre episoadele serialului de succes "Will & Grace", şi la premiile Oscar, pentru scurtmetrajul "Little Surprises" (1995).

Diane Keaton şi-a început cariera în teatru şi a debutat în cinematografie în 1970. Primul ei rol într-un film major a fost în "Naşul" (1972), dar producţiile care i-au modelat primii ani de carieră au fost cele regizate de Woody Allen, precum "Mai cântă o dată, Sam" (1972). După ce a primit premiul Oscar, Diane Keaton a mai fost nominalizată de încă două ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Roşii" (1981) şi "Camera lui Marvin" (1996).

Cunoscut pentru rolurile din seriile "Indiana Jones" şi "Războiul Stelelor", Ford a mărturisit recent că preferă ca publicul să-şi amintească de el pentru roluri precum cele din "Martorul" - care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal - şi "The Mosquito Coast", cu Helen Mirren şi River Phoenix, două filme de Peter Weir. Ford, în vârstă de 66 de ani, nu a mai jucat într-o comedie din 1995, când a interpretat rolul Linus Larrabee în filmul "Sabrina", în regia celebrului Sydney Pollack. El urmează să apară pe marile ecrane şi în drama "Crossing Over", în regia lui Wayne Kramer.

Crossing Over

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici