"Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea a doua", cel mai aşteptat film al anului 2011

"Harry Potterşi Talismanele Morţii: Partea a doua" este cel mai aşteptat film al anului viitor, în condiţiile în care prima parte a filmului încă rulează în cinematografe.

253 afișări
Imaginea articolului "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea a doua", cel mai aşteptat film al anului 2011

"Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea a doua", cel mai aşteptat film al anului 2011 (Imagine: Adrian Paduretu/Mediafax Foto)

Potrivit uinui sondaj pe fandango.com, filmul este aşteptat pe marile ecrane de bărbaţi şi de femei, în aceeaşi măsură.

Filmul, care va avea premiera în iulie, a fost menţionat de 26% dintre bărbaţii participanţi la sondaj şi de 24% dintre femeile implicate.

Împărţirea preferinţelor, în funcţie de gen, a fost mai mare în ceea ce priveşte pelicula de pe poziţia a doua. Dacă femeile au ales "The Twilight Saga: Breaking Dawn, Partea 1", bărbaţii au ales "Marea mahmureală 2".

Alte filme care au fost menţionate de către utilizatori au fost "Black Swan", cu Natalie Portman - care a anunţat, recent, că este însărcinată şi a fost votată de către 10% dintre bărbaţi ca fiind cea mai sexy femeie din cinema.

Penelope Cruz a fost votată ca fiind cea mai sexy femeie din cinema, adunând 7% din voturile femeilor. Angelina Jolie a fost aleasă ca fiind cea mai sexy actriţă de film, în egală măsură de către bărbaţi şi femei.

Cu un număr egal de voturi din partea bărbaţilor şi femeilor, Johnny Depp a fost ales cel mai sexy bărbat din cinema, urmat de Ryan Reynolds şi Robert Downey Jr.

Sondajul a fost realizat cu peste 1.000 de participanţi, în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici