Harta celor 20 de tatuaje ale lui David Beckham - GALERIE FOTO

Cotidianul The Sun realizează, în ediţia on-line de miercuri, o hartă a celor 20 de tatuaje pe care le are fotbalistul echipei Los Angeles Galaxy, David Beckham, cel mai recent fiind realizat în urmă cu câteva zile şi reprezentă imaginea lui Iisus Hristos.

12959 afișări
Imaginea articolului Harta celor 20 de tatuaje ale lui David Beckham - GALERIE FOTO

Harta celor 20 de tatuaje ale lui David Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursa citată notează, ironic, că a devenit din ce în ce mai greu să se ţină evidenţa tatuajelor lui David Beckham, astfel că este nevoie de un dispozitiv de navigare (GPS), care să-i conducă pe cei interesaţi pe harta tatuajelor fotbalistului englez.

Lista celor 20 de tatuaje al lui David Beckham:

1. "BROOKLYN", scris pe spate, în zona lombară, cu litere gotice, după naşterea primului său băiat, în 1999.

2. A urmat apoi un înger păzitor, pe spate.

3. Numele soţiei sale, "Victoria", în hindi, realizat în 2000. Tatuajul, care îi acoperă antebraţul stâng, este scris însă incorect, cel care l-a realizat scriind o literă în plus, "Vihctoria".

4. Cifra romană "VII", la încheietura mâinii drepte, ca amintire a numărului purtat la Manchester United şi la naţionala Angliei, realizat în 2002.

5. În 2003, jucătorul a adăugat pe antebraţul drept fraza "Perfectio In Spiritu" ("Perfecţiune spirituală").

6. În acelaşi an, au urmat cuvintele în limba latină "Ut Amem Et Foveam" ("Aşa iubesc şi preţuiesc").

7. Numele celui de-al doilea fiu, "ROMEO", a fost adăugat deasupra îngerului păzitor după naşterea băiatului în 2002.

8. Tot atunci, Beckham şi-a tatuat pe omoplatul drept un desen clasic.

9. Crucea înaripată tatuată pe ceafă în 2004 a cauzat o adevărată polemică.

10. În acelaşi an, un înger cu motto-ul "In the Face of Adversity" a fost pictat pe braţul drept.

11. Numele celui de-al treilea fiu, "CRUZ" a fost adăugat în 2005 sub îngerul păzitor de pe spate.

12. În 2006, Becks şi soţia sa, Victoria, şi-au făcut tatuaje similare: Beckham şi-a tatuat pe încheitura mâinii drepte, cu cifre romane, data de 8 mai 2006, "VIII.V.MMVI", când a avut loc o ceremonie secretă a angajamentului celor doi.

13. Un al doilea înger şi nori au fost tatuaţi pe braţul drept în 2006.

14. După o pauză de doi ani, în 2008, a apărut pe antebraţul stâng portretul Victoriei, realizat după fotografia preferată a soţiei sale.

15. A urmat în acelaşi an şi tot pe antebraţul stâng mesajul "Forever by your side" ("Mereu alături de tine").

16. Pe partea stângă a cutiei toracice, începând din dreptul pieptului şi terminându-se în talie, Beckham şi-a tatuat un vechi proverb chinezesc: "Moartea şi viaţa au întâlniri programate. Bogaţia şi onoarea depind de ceruri".

17. La sfârşitul anului 2008, David Beckham şi-a tatuat pe braţul stâng un fragment în ebraică din Vechiul Testament: "Fiule, nu uita învaţăturile mele, şi păstreaza în inima ta sfaturile mele".

18. Tot acolo a fost adăugat un alt text în ebraică: "Aparţin celor pe care îi iubesc şi cei pe care îi iubesc îmi aparţin".

19. În 2009, Beckham şi-a tatuat pe braţul stâng un inel de trandafiri pentru aniversarea a zece ani de la căsătoria cu Victoria.

20. Ultimul tatuaj a fost realizat, la începutul acestui an, de Matthew R Brooks, autorul picturii intitulate "Omul îndurerat". Tatuajul, realizat pe partea dreaptă a abdomenului, îl înfăţişează pe Iisus şezând aplecat pe o cruce şi purtând o coroană de spini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici