HBO are drepturi exclusive de difuzare asupra serialului „South Park”. Netflix s-a retras din competiţie

Drepturile exclusive de difuzare ale serialului "South Park" au fost cumpărate pentru suma de peste 500 de milioane de dolari, acesta urmând să fie transferat pe platforma de streaming HBO Max începând din iunie 2020, potrivit Variety.

160 afișări
Imaginea articolului HBO are drepturi exclusive de difuzare asupra serialului „South Park”. Netflix s-a retras din competiţie

HBO are drepturi exclusive de difuzare asupra serialului „South Park”. Netflix s-a retras din competiţie

În prezent, serialului animat "South Park" este disponibil pe reţeaua de televiziune Hulu, deţinută de compania Disney.

Platforma de straming HBO Max va fi lansată în mai 2020 în SUA, urmând ca în 2021 să fie disponibilă la nivel internaţional.

Mai multe companii au dorit să cumpere drepturile de difuzare ale serialului "South Park", Bloomberg evaluându-l la o sumă cuprinsă între 450 şi 500 de milioane de dolari. La jumătatea lunii octombrie, Netflix s-a retras din competiţia pentru obţinerea drepturilor de difuzare ale serialului.

South Park» se află, fără echivoc, printre cele mai bune, stabilind standardul de aur al satirei, cu un deget ţinut constant pe pulsul comediei. Publicul se conectează cu Stan, Kyle, Cartman şi Kenny de peste 20 de ani, iar noi urmărim să legăm aceste personaje cu noua audienţă a HBO Max", a declarat Kevin Reilly, director comercial al platformei HBO Max.

Serialul animat de comedie "South Park", creat de Matt Stone şi Trey Parker, prezintă aventurile prin care trec patru elevi de şcoală generală din oraşul fictiv South Park, din statul Colorado. Show-ul a fost lansat în 1997 şi de atunci a devenit al treilea serial animat din istoria televiziunii americane prin prisma longevităţii de difuzare, fiind depăşit doar de "Familia Simpson" şi "Arthur". Cel de-al al douazeci si treilea sezon al serialului animat a fost lansat pe 25 septembrie.

Taguri:
hbo max,
south park,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici