Video Headis, cea mai noua senzaţie în lumea sportului

Headis este un sport ce începe să capete tot mai mult teren. Nu este nici tenis de masă şi nici fotbal, ci un hibrid ce le include pe ambele. Cea mai importantă regulă: ai voie să-ţi foloseşti doar capul!

773 afișări

Jucătorii folosesc o minge asemănătoare celei de fotbal, dar regulile sunt preluate din tenisul de masă. Să nu credeţi că doar bărbaţii joacă headis, din contră şi femeile se pricep bine la asta. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici