Un actor a fost împuşcat mortal în timpul filmărilor la un videoclip. Incidentul s-a petrecut în apropierea locului unde se filma sequelul "Pacific Rim"

Un actor a murit după ce a fost împuşcat în timpul filmării unui videoclip al unei formaţii de muzică hip-hop, în oraşul australian Brisbane. Bărbatul, care avea în jur de 20 de ani, a suferit o rană la piept, pe când se afla în interiorul unui bar, au declarat poliţiştii.

3794 afișări
Imaginea articolului Un actor a fost împuşcat mortal în timpul filmărilor la un videoclip. Incidentul s-a petrecut în apropierea locului unde se filma sequelul "Pacific Rim"

Un actor a fost împuşcat fatal în timpul filmărilor la un videoclip. Incidentul

Mai multe focuri de armă au fost descărcate în timpul filmărilor, la ora locală 14:00, a declarat inspectorul-detectiv Tom Armitt din partea poliţiei din Queensland.

Poliţiştii nu au făcut publice datele privind formaţia de muzicieni, însă potrivit unor date din presa locală, ar fi vorba de formaţia de hip hop din Sydney, Bliss N Eso.

Managerul trupei a făcut publică o declaraţie mass mediei australiene confirmând moartea bărbatului, adăugând că membrii trupei nu erau prezenţi la locul incidentului, la acea oră.

"Echipa de producţie şi echipa noastră colaborează cu politiştii în investigaţia lor şi nu putem da informaţii suplimentare la această oră", potrivit declaraţiei.

"La această oră, poliţiştii din Queensland desfăşoară o investigaţie criminală”, a declarat inspectorul Armitt.

"Nu ştim cum s-a petrecut atacul şi va fi subiectul investigaţiei noastre."

El a declarat că membrii echipei de filmare au încercat să efectueze proceduri de resuscitare asupra victimei, dar bărbatul a murit în cele din urmă din cauza rănilor. Nu se ştie dacă acesta a fost împuşcat cu gloanţe oarbe sau cu gloanţe propriu-zise. Nici nu se cunoaşte câte gloanţe au fost trase.

Nimeni de pe platou nu a fost rănit şi nu a existat riscul de rănire a publicului, au declarat poliţiştii.

Reprezentanţii barului Brooklyn Standard, locul unde s-a petrecut accidentul, au declarat că va rămâne închis luni pe parcursul conducerii investigaţiei.

Sequeul filmului de mare succes la Hollywood, Pacific Rim, cu actorul britanic John Boyega în rolul principal, a fost filmat în aceeaşi zona în urmă cu câteva săptămâni.

Un purtător de cuvânt al producţiei a declarat pentru presa australiană că incidentul de luni nu a avut nicio legătură cu filmările respective şi că platoul era închis luni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici