Heath Ledger şi Michelle Williams s-au despărţit

Actorul australian Heath Ledger, devenit celebru în rolul cowboy-ului gay din "Brokeback Mountain", şi iubita sa, actriţa Michelle Williams, s-au despărţit după o relaţie care a durat trei ani, informează tmz.com.

11 afișări
Imaginea articolului Heath Ledger şi Michelle Williams s-au despărţit

Heath Ledger şi Michelle Williams s-au despărţit

Publicaţia americană Us informează că cei doi actori, care s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producţiei "Brokeback Mountain - O iubire secretă", în regia lui Ang Lee, "au hotărât de comun acord, în urmă cu câteva săptămâni, să se despartă".

"A fost dificil o vreme. Au făcut tot ce au putut pentru ca relaţia să meargă", a indicat o sursă apropiată fostului cuplu.

Potrivit publicaţiei Us, Ledger şi Williams au pus capăt relaţiei lor din cauza programelor de lucru prea încărcate.

Ledger, în vârstă de 28 de ani şi Williams, în vârstă de 27 de ani, au împreună o fetiţă, în vârstă de 23 luni, Matilda.

Heath, care va juca rolul Joker în următorul film din seria aventurilor lui Batman, "The Dark Knight", declara anul trecut că este foarte recunoscător că are o familie şi că Michelle şi bebeluşul lor îl fac să fie cel mai fericit om din lumea cinematografiei.

Michelle Williams este cunoscută publicului şi din serialul de televiziune "Cei mai frumoşi ani", în care a jucat alături de Katie Holmes, soţia lui Tom Cruise.

La rândul său, Heath Ledger a jucat în "Patriotul", alături Mel Gibson, şi în filme precum "Puterea dragostei/ Monster's Ball" şi "Chevalier". La Hollywood, Heath a mai interpretat rolul lui "Casanova" din producţia cu acelaşi nume a lui Lasse Hallström. El a mai jucat şi rolul unuia dintre fraţii Grimm în comedia "Fraţii Grimm" de Terry Gilliam.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici