Heidi Klum a depus actele prin care solicită divorţul de Seal

Top modelul german Heidi Klum a depus, vineri, la Curtea Superioară din Los Angeles, actele prin care solicită divorţul de soţul ei, cântăreţul Seal, de care s-a despărţit la începutul acestui an, au anunţat agenţii de presă ai celor două vedete.

325 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum a depus actele prin care solicită divorţul de Seal

Heidi Klum a depus actele prin care solicită divorţul de Seal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătoarea de cuvânt a top modelului Heidi Klum a refuzat să ofere alte detalii şi a spus că prezentatoarea emisiunii "Project Runway" nu va face nicio declaraţie în legătură cu acest subiect. Purtătoarea cu cuvânt a cântăreţului Seal a confirmat la rândul ei informaţia potrivit căreia actele de divorţ au fost depuse la tribunal, dar a refuzat să facă alte comentarii.

Potrivit site-ului TMZ.com, actele de divorţ au fost depuse la Curtea Superioară din Los Angeles, iar motivul invocat a fost unul clasic: "diferenţe ireconciliabile".

Klum şi Seal, care s-au căsătorit în 2005 şi au împreună patru copii, au anunţat în luna ianuarie că s-au despărţit. "Deşi ne-am bucurat de şapte ani - foarte loiali şi fericiţi - de căsnicie, după o profundă introspecţie, am decis să ne separăm. Ne-am respectat foarte mult unul pe celălalt pe durata relaţiei noastre şi ne iubim în continuare foarte mult, dar am evoluat în moduri diferite", au explicat cele două vedete, într-o declaraţie de presă comună.

După câteva zile, Seal a apărut în emisiunea de televiziune prezentată de Piers Morgan şi a vorbit în mod deschis despre posibilitatea unei reconcilieri a cuplului.

"Niciodată să nu spui «niciodată». Desigur, nu pot să vorbesc şi în numele soţiei mele", a spus Seal.

Însă, potrivit revistei People, începând de la jumătatea lunii februarie, posibilitatea unei împăcări a celor două vedete părea tot mai îndepărtată.

Despărţirea lor a suprins pe multă lume, întrucât Klum şi Seal păreau să fie foarte apropiaţi timp de mulţi ani de zile. Ei au lansat şi un videoclip "fierbinte" în septembrie 2010, pentru single-ul "Secrets", premiat ulterior cu Grammy, în care cele două vedete apar împreună, nud, în pat.

Într-un interviu acordat agenţiei Reuters în acea perioadă, Seal a spus că cel de-al şaselea album al său se va intitula "Commitment", întrucât acest cuvând a devenit o realitate pentru el, mai ales după ce a cunoscut-o pe Heidi Klum.

Heidi, în vârstă de 38 de ani, şi Seal, în vârstă de 48 de ani, s-au căsătorit în mai 2005, iar la fiecare aniversare a evenimentului şi-au reînnoit jurămintele.

Cuplul are împreună trei copii biologici - Henry, în vârstă de 6 ani, Johan, în vârstă de 5 ani, şi Lou, în vârstă de 2 ani. Heidi, un renumit model al casei Victoria's Secret, l-a cunoscut pe Seal în 2004, pe când era însărcinată cu Leni, al cărei tată biologic este omul de afaceri Flavio Briatore. În 2009, Seal a adoptat-o oficial pe Leni.

Cu venituri de 20 de milioane de dolari, Heidi Klum, gazda emisiunii de televiziune "Project Runway", se situează pe locul al doilea în topul celor mai bine plătite manechine din lume realizat în 2011 de Forbes.

Seal a devenit cunoscut în Marea Britanie la începutul anilor 1990, ajungând la un stil muzical care amestecă genuri precum soul, folk, pop, dance şi rock. Artistul a vândut mai mult de 20 milioane de albume şi a câştigat mai multe premii, printre care unul pentru "albumul anului" şi "cântecul anului", în 1996, pentru piesa "Kiss From a Rose".

Piesa a fost inclusă şi pe coloana sonoră a filmului "Batman Forever", aducându-i cântăreţului trei premii Grammy. Piesa a rămas pe locul întâi în US Billboard timp de 12 săptămâni. Seal a concertat în România pe 24 octombrie 2006, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici