Heidi Klum ar avea o relaţie "complicată" cu garda sa de corp

Top modelul Heidi Klum - care s-a despărţit în ianuarie de cântăreţul Seal - ar avea o relaţie cu bodyguard-ul său, Martin Kristen, cei doi fiind fotografiaţi în ipostaze intime, în urmă cu câteva zile, în timpul unei vacanţe petrecute în Sardinia (Italia).

597 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum ar avea o relaţie "complicată" cu garda sa de corp

Heidi Klum ar avea o relaţie "complicată" cu garda sa de corp (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Prietenii top modelului spun că Martin Kristen este "confidentul ei numărul 1", informează Femalefirst.

"Este complicat. Relaţia lor este greu de definit", a declarat o sursă pentru revista People.

"A fost o perioadă dificilă. Cercul ei de prieteni în care are încredere s-a făcut din ce în ce mai mic, iar el este confidentul ei numărul 1", a mai spus sursa.

În ianuarie anul acesta, Heidi Klum şi Seal au anunţat că vor divorţa după o relaţie de şapte ani.

Top modelul a declarat anterior că îi place viaţa de femeie celibatară şi că nu intenţionează să se mai căsătorească, deşi i-a plăcut ideea de căsnicie. Klum a mai spus că vrea să se concentreze pe propria familie şi că sunt lucruri mult mai grave în viaţă decât o despărţire.

Heidi, în vârstă de 39 de ani, şi Seal, în vârstă de 48 de ani, s-au căsătorit în mai 2005, iar la fiecare aniversare a evenimentului şi-au reînnoit jurămintele.

Cuplul are împreună trei copii biologici - Henry, în vârstă de 6 ani, Johan, în vârstă de 5 ani, şi Lou, în vârstă de 2 ani. Heidi, un renumit model al casei Victoria's Secret, l-a cunoscut pe Seal în 2004, pe când era însărcinată cu Leni, al cărei tată biologic este omul de afaceri Flavio Briatore. În 2009, Seal a adoptat-o oficial pe Leni.

Heidi Klum, gazda emisiunii de televiziune "Project Runway", care a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari, a fost mulţi ani una dintre ocupantele primelor cinci locuri în topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume. Anul acesta, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum este "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici