Hilary Duff s-a logodit

Actriţa şi cântăreaţa Hilary Duff s-a logodit cu iubitul său Mike Comrie, jucător profesionist de hochei, în timpul vacanţei din Hawai, informează people.com.

57 afișări
Imaginea articolului Hilary Duff s-a logodit

Hilary Duff s-a logodit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mike Comrie i-a dăruit lui Hilary Duff un inel de logodnă.

"După ce au fost împreună mai mult de doi ani, sunt foarte încântaţi să împărtăşească aceste veşti fericite. Cei doi le mulţumesc tuturor pentru urările calde", a declarat publicistul lui Hilary Duff, Nanci Ryder.

Hilary Duff a devenit cunoscută prin intermediul emisiunii televizate "Lizzie McGuire", difuzată de Disney Channel/ ABC Kids. Duff a jucat şi în filme precum "Western True Women" (1997), "Casper" (1998) şi "Soul Collector" (1999).

În anul 2002, Hilary Duff a decis să urmeze o carieră muzicală. Astfel, ea a debutat cu melodia "Santa Claus Lane", selectată pentru coloana sonoră a filmului "The Santa Clause 2" şi inclusă în albumul cu acelaşi nume. Cel mai recent album al său datează din 2008 şi se numeşte "Best of Hilary Duff".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici