Hilary Swank va fi imaginea unei campanii privind efectele cancerului

Hilary Swank va fi imaginea unei campanii caritabile care are ca scop să sprijine femeile care suferă de cancer şi care şi-au pierdut părul ca urmare a tratamentului pentru această boală, informează Female First online.

2 afișări
Imaginea articolului Hilary Swank va fi imaginea unei campanii privind efectele cancerului

Hilary Swank va fi imaginea unei campanii privind efectele cancerului

Actriţa laureată cu Oscar va fi imaginea unei campanii Pantene Beautiful Lengths, care încurajează consumatorii să îşi lase părul să crească, să se tundă şi să doneze părul obţinut pentru a se putea realiza peruci pentru femeile care şi-au pierdut podoaba capilară din cauza cancerului.

Campania se va derula în 2008 iar Swank a promis că îşi va lăsa părul să crească pentru această campanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici