Holograf a lansat piesa "Fericire în dar", de 1 martie

Trupa Holograf a lansat, pe 1 martie, single-ul "Fericire în dar", ce va fi inclus pe următorul album al formaţiei, informează MediaPro Music.

163 afișări
Imaginea articolului Holograf a lansat piesa "Fericire în dar", de 1 martie

Holograf a lansat piesa "Fericire în dar", de 1 martie (Imagine: Mediafax Foto)

"Pentru că o lansăm astăzi (luni, 1 martie, n.r.), o considerăm din toată inima un mărţişor pentru fetele şi femeile care ne ascultă muzica", spun membrii trupei.

Piesa a fost difuzată în premieră la Europa FM, urmând să poată fi ascultată exclusiv la Europa FM în perioada 1 - 8 martie.

"Am vrut să fie o piesă vie, tonică, şi credem că am reuşit să readucem ceva dintr-un anume optimism care a caracterizat muzica Holograf, indiferent de perioadă. Şi când vine primăvara parcă simţi că totul începe să meargă mai bine, că lucrurile se mai aşează, că totul îşi revine, în natură, ca şi în vieţile noastre, aşa că şi textul piesei vorbeşte despre o întoarcere la o viaţă pe care o aşteptăm cu toţii", povestesc cei cinci.

În prezent, trupa Holograf lucrează la un nou album pe care va fi inclus şi noul single "Fericire în dar".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici