Horia Brenciu va fi tată în curând: M-am antrenat mult pentru un copil

Horia Brenciu va fi tată în curând. Vestea ne-a luat prin surprindere, dar ne-a bucurat că vom avea şansa să-l vedem pe ”nebunaticul Brenciu” cum se va descurca din această nouă postură. El spune că e pregătit pentru tot...

1257 afișări
Imaginea articolului Horia Brenciu va fi tată în curând: M-am antrenat mult pentru un copil

Horia Brenciu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

- Gata, le-ai spulberat speranţele fetelor care încă mai credeau că au o şansă la tine. Ce le transmiţi admiratoarelor tale, din postura de tată?
Fetelor sau mai bine zis, fanelor mele, le transmit că le rămân următoarele: muzica, cd-urile, spectacolele, facebook-ul, îmbrăţişările, fotografiile şi încă vreo duzină de lucruri similare! Pe lângă toate astea, le asigur de tot respectul meu şi de toată energia mea pentru viitoarele noastre concerte! E puţin?! Mai vreţi? Mai am!

- Cum ai primit vestea că vei avea un copil?
Veştile mari îţi vin atunci când te aştepti cel mai puţin! Anunţul sarcinii a sosit exact când eram pe o scenă a ţării, în timpul turneului din primăvară! Sper ca naşterea să nu mă găsească în aceleaşi condiţii. La data respectivă, vreau să fiu prezent fizic lingă mamă şi copil, din cap până în picioare!

- Ţi-e teamă de ceva? Crezi că vei fi un părinte bun?
Teoretic, sunt cel mai bine clădit tată din lume! Ştiu poezii, am răbdare, cunosc toate parcurile din Bucureşti şi, dincolo de asta, iubesc la nebunie dulciurile!

Citeşte mai multe despre Horia Brenciu pe www.protvmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici